κατασκευή ιστοσελίδων καστοριά

Κατασκευη Ιστοσελιδων και Τεχνολογια – Καστορια

Με μότο τη φράση “Αν μπορείτε να το φανταστείτε, τότε εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε!” η Mellonest ανοίγει τα φτερά της στον κόσμο της τεχνολογίας και σας προσκαλεί στον ιστοχώρο της www.mellonest.gr.

Το δημιουργικό Ε-Studio, με έδρα την Καστοριά, συνδυάζοντας την τεχνολογία και το πάθος για την καινοτομία δημιουργεί μοναδικά project, με σκοπό την παροχή δημιουργικών λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα και την καλή συνεργασία.

Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει είναι:

-Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στη Mellonest σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ποιοτικές και λειτουργικές ιστοσελίδες. Στόχος μας είναι η εύκολη πλοήγηση και η γρήγορη ταχύτητα.
Κάθε project μας είναι μοναδικό και έτσι πάντα σε συνεργασία με τους πελάτες μας δημιουργούμε πρωτότυπες και μοντέρνες ιστοσελίδες, οι οποίες αποτελούν ένα ολοκληρωμένο εργαλείο στα χέρια του κάθε μας πελάτη.
Επίσης προσφέρουμε responsive ιστοσελίδες που προσαρμόζονται δυναμικά και λειτουργούν άψογα σε κάθε μέγεθος οθόνης, smartphones, tablets, laptops και σταθερούς Η/Υ.

-Δημιουργία E-Shop

Κατασκευάζουμε e-shop υψηλών απαιτήσεων, που να αναδεικνύουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην εύκολη πλήγηση και τη λειτουργικότητα, μεταφέρουμε τους πελάτες σας στο online κατάστημά σας για να κάνουν άνετα και γρήγορα τις αγορές τους.

-Εφαρμογές σε Κινητά

Ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις της τεχνολογίας, δημιουργούμε εφαρμογές σε κινητά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης.
Αναπτύσσουμε εύκολες στη χρήση εφαρμογές για να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

-Διαχείριση Βάσεων Δεδομένων

Σχεδιάζουμε συστήματα διαχείρισης, προσαρμοσμένα στην δική σας επιχείρηση με στόχο της μείωση του λειτουργικόυ χρόνου, την αύξηση των κερδών και της αποδοτικότητας.

-Δημιουργικό Γραφικό Σχέδιο

Στη Mellonest συνδυάζοντας αρμονικά τέχνη και αισθητική, δημιουργούμε, αλλά και επεξεργαζόμαστε εικόνες.

Οι εικόνες αποτελούν έναν ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας, μπορούν να εκφράσουν και να προκαλέσουν συναισθήματα και να αλλάξουν διαθέσεις. Έχουν τη δυνατότητα να περνάνε ισχυρά μηνύματα, να εντυπωσιάζουν και να αποτυπώνονται στο μυαλό μας.

-Marketing και Διαφήμιση

Στη Mellonest σας καθοδηγούμε ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη στρατηγική marketing για την επιχείρησή σας και σας παρέχουμε μοναδικές και έξυπνες λύσεις για να διαφημιστείτε. Aν ο στόχος σας είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σας, η προώθηση των προϊόντων σας και η αύξηση των κερδών σας, τότε ελάτε να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας.

-Εταιρική Tαυτότητα και Branding

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της επιχείρησής σας, εκφράζει την κουλτούρα και τη φιλοσοφία της. Η εταιρική ταυτότητα πρέπει να είναι μοναδική, ο πελάτης όταν έρχεται για παράδειγμα σε επαφή με το λογότυπο της εταιρείας, πρέπει αμέσως να αναγνωρίζει ποια είναι η επιχείρηση και με τι ασχολείται. Επίσης πρέπει να έχει στυλ και να αναδεικνύει την προσωπικότητά της.

Το Βranding αποτελεί τη διαδικασία σχεδίασης και δημιουργίας μάρκας ενός προϊόντος ή υπηρεσίας που προσφέρει μια εταιρεία. Το Βranding συχνά χρησιμοποιεί τα ίδια εργαλεία με αυτά που χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας, με αποτέλεσμα λανθασμένα να συγχέονται πολλές φορές οι δυο παραπάνω όροι. Το Βranding επίσης πρέπει να είναι μοναδικό και να αναδεικνύει την προσωπικότητα του προϊόντος/υπηρεσίας με τον καλύτερο τρόπο.

Στη Mellonest θεωρούμε πως τόσο η εταιρική ταυτότητα, όσο και το Branding πρέπει να κλείνουν το μάτι στον πελάτη, να αποτυπώνονται στο μυαλό του και να του εμπνέουν εμπιστοσύνη.

-Μεταφράσεις

Για κάθε επιχείρηση που θέλει να είναι ανταγωνιστική, η πολύγλωσση ιστοσελίδα είναι πια απαραίτητη, εφόσον αποτελεί έναν από τους αποτελεσματικότερους τρόπους marketing μιας εταιρείας. Η δυνατότητα επικοινωνίας με ένα ευρύτερο κοινό δεν προσφέρει μονάχα αποτελέσματα από οικονομικής απόψεως, αλλά και από πλευράς διαφήμισης, αφού η εταιρεία καλωσορίζει ένα μεγαλύτερο κοινό για τις υπηρεσίες/προϊόντα της. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται στην επιχείρηση μια διεθνής προοπτική, δημιουργώντας σχέσεις με νέους χρήστες/πελάτες.

Στη Mellonest παρέχουμε υπηρεσίες μετάφρασης ιστοσελίδων κορυφαίας ποιότητας σε Aγγλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά και Ελληνικά. Στόχος μας είναι όχι μόνο η ποιοτική μετάφραση, αλλά και η άριστη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας μετά την μετάφραση στην εκάστοτε γλώσσα.

Αναλαμβάνουμε επίσης έργα από απόσταση, συγκεκριμένα, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αξιοποιώντας πλήρως τα μέσα που μας παρέχει το ίντερνετ και η τεχνολογία.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mellonest.gr, να ενημερωθείτε στα τηλέφωνα 2467800025 & 6972659178, ή στο e-mail info@mellonest.gr.