η νέα ιστοσελίδα που δημιούργησε η Mellonest

Η νεα ιστοσελιδα που δημιουργησε η Mellonest

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε την καινούργια ιστοσελίδα που δημιούργησε η Mellonest, την www.flyingdoctorsrelief.com. Η ιστοσελίδα αφορά τον νεοϊδρυθέντα οργανισμό Φιλανθρωπίας Flying Doctors Relief ή αλλιώς στα ελληνικά Ιπτάμενοι Ιατροί Ανακούφισης.

Η φιλανθρωπική ιδέα των Ιπτάμενων Ιατρών Ανακούφισης συνδυάζει την αεροπορική δραστηριότητα και την ιατρική φροντίδα σε εθελοντική βάση. Στόχος της να παρέχει βασικές ιατρικές υπηρεσίες ρουτίνας για την ενίσχυση και την ευημερία των τοπικών κατοίκων σε απομακρυσμένες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου και ιδιαίτερα της Ελλάδας όπου η μακροχρόνια οικονομική κρίση, έχει σοβαρά επηρεάσει και περιορίσει τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει το κράτος. 

Με τις εισφορές και τα χρήματα που θα συλλεχθούν, θα αγοραστεί όλος ο απαραίτητος αναλώσιμος ιατρικός εξοπλισμός, ούτως ώστε οι εθελοντές ιατροί να μπορούν να εκπληρώσουν την αποστολή τους. 

Η σελίδα του οργανισμού φιλανθρωπίας www.flyingdoctorsrelief.com δημιουργήθηκε με τη χρήση των γλωσσών προγραμματισμού και πρωτοκόλλων HTML5, CSS3, PHP και Javascript.

Έχει σχεδιαστεί με Responsive Web Design για να είναι φιλική προς όλες τις συσκευές, κινητά, tablets κτλ.και για τo δημιουργικό κομμάτι χρησιμοποιήθηκαν gradient και shadow effects.

Επίσης δημιουργήθηκε ένα προσαρμοσμένο σύστημα διαχείρισης, CMS (Customer Management System), ούτως ώστε ο ιδιοκτήτης της σελίδας να διαχειρίζεται και να ανανεώνει μόνος του τα περιεχόμενα του ιστότοπου.

Η σελίδα είναι σε 2 γλώσσες, αγγλικά και ελληνικά και υπάρχει η δυνατότητα του donate/δωρεά για όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν στο φιλανθρωπικό σκοπό του οργανισμού.