ηλεκτρολόγοι καστοριάς

Συνδεσμος Ηλεκτρολογοι Καστοριας- Μια ιδιαιτερη ιστοσελιδα

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε την καινούργια ιστοσελίδα που δημιούργησε η Mellonest για τον Σύνδεσμο Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Καστοριάς.

Η ιστοσελίδα  www.hlektrologoi-kastoria.gr του Σ.Ε.Η Καστοριάς είναι ένας χώρος ενημέρωσης, όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα νέα και τις δράσεις του συλλόγου, όπως επίσης να ενημερωθείτε για σημαντικά θέματα που αφορούν το χώρο της ηλεκτρολογίας.

Ο ιστότοπος σχεδιάστηκε από το μηδέν, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη, ενώ για το δημιουργικό κομμάτι χρησιμοποιήθηκαν Animation Effects.

Το αριστερό κομμάτι της σελίδας περιλαμβάνει τις επαγγελματικές κάρτες των μελών, οι οποίες αλλάζουν θέση κάθε φορά που ο επισκέπτης περιηγείται στις κατηγορίες της ιστοσελίδας.

Στο δεξί μέρος της ιστοσελίδας βρίσκονται το ημερολόγιο, ο καιρός και ένα κομπιουτεράκι, επίσης ο χώρος αυτός έχει προετοιμαστεί για την εισαγωγή διαφημίσεων.

Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί με Responsive Web Design για να είναι φιλική προς όλες τις συσκευές, κινητά, tablets κτλ.

Ακόμα δημιουργήθηκε ένα προσαρμοσμένο σύστημα διαχείρισης, CMS (Content Management System), ούτως ώστε ο ιδιοκτήτης της σελίδας να διαχειρίζεται και να ανανεώνει μόνος του τα περιεχόμενα του ιστότοπου.

Τέλος η ιστοσελίδα περιλαμβάνει μια σειρά από τεχνικά άρθρα, με στόχο την ενημέρωση των αναγνωστών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mellonest.gr, να ενημερωθείτε στα τηλέφωνα 2467800025 & 6972659178, ή στο e-mail info@mellonest.gr.